Warning: Use of undefined constant WP_ENV - assumed 'WP_ENV' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/makeorbuy/apps/makeorbuy/public/wp-content/themes/makeorbuy/config/acf.php on line 3
Register free for the Webwinkel Vakdagen (Dutch e-commerce trade show) - Make or Buy
073 - 62 30 220

Register free for the Webwinkel Vakdagen (Dutch e-commerce trade show)

WWV-300x250Make or Buy staat ook dit jaar weer op de Webwinkel Vakdagen, 21 en 22 januari, in de jaarbeurs in Utrecht. U kunt de Webwinkel Vakdagen gratis bezoeken.

U dient zich enkel online aan te melden. Na aanmelding kunt u gratis een bezoek brengen aan de beurs en het uitgebreide lezingenprogramma. Direct na uw aanmelding ontvangt u de bevestiging per e-mail met daarin de link naar uw e-ticket. Deze e-ticket dient tevens als uw toegangsbewijs voor de beurs.

Bezoek onze stand: L35
www.webwinkelvakdagen.nl