Invented 4 kids™ is in 2014 opgericht door uitvinder/ondernemer Guus Welling. Hij is vader (lees: ervaringsdeskundige) van Evelien (2007) en Teun (2009). Zijn eerste ideeën stammen uit zijn studententijd. Na enkele jaren verkoop- en marketingervaring (o.a. bij Nutricia) begon hij in 1999 voor zichzelf om zijn eerste idee, de Plassticker™, te ontwikkelen en op de markt te brengen. Al lange tijd werkt Make or Buy samen met Invented 4kids. 

Leuke & handige kinderproducten

Van de beste uitvindingen de allerleukste baby- en kinderproducten maken. Dát is het ultieme doel van Invented 4 Kids™, aldus Guus Welling eigenaar en prijswinnend uitvinder van innovatieve baby- en kinderproducten. Bekend producten van Invented 4 Kids™ is de plassticker, waarmee je je kindje helpt beter te richten in de wc-pot. De baby shower glove, bedekt bijna de hele onderarm. Hierdoor heb je tijdens het douchen veel meer grip op je kindje.

De producten vanInvented 4 Kids™ zijn niet alleen leuk om te zien, maar zijn ook altijd ontzettend handig en praktisch. Het zijn typische producten waarvan je denkt “had ik dit maar verzonnen”. Je merkt dat de producten zijn ontwikkeld door een ervaringsdeskundige.

Samenwerking met Make or Buy

Al geruime tijd werken Invented 4 Kids™ en Make or Buy samen. Een samenwerking met een fulfilment bedrijf als Make or Buy zorgt vaak voor een groei van je eigen onderneming. Wat je precies van die samenwerking kunt verwachten, kunnen we in een gesprek het beste bespreken. MoB is zeer flexibel en samen zoeken we naar de beste samenwerking. Guus welling over de samenwerking met Make or Buy:

‘Als ik bij Make or Buy ben is net of ik in mijn eigen magazijn ben. Ze staan altijd voor me klaar en zijn flexibel als er bijvoorbeeld een levering net wat anders gaat dan verwacht. Ook voor het om- en inpakken van mijn producten kan ik bij ze terecht’.