073 - 62 30 220

Reviews Make or Buy

MakeOrBuy.nl

Make or Buy levert een hele goede fulfillment service, verder niet zoveel over op of aan te merken.
★★★★★55
Datum: 28-02-2016

MakeOrBuy.nl

Enige dat beter zou kunnen is nog goedkoper, verder zeer tevreden!
★★★★★4,55
Datum: 08-11-2016

MakeOrBuy.nl

Ik word altijd erg vriendelijk geholpen door de mensen van Make or Buy. Heb lang getwijfeld of ik wel of niet een fulfilment bedrijf moest inschakelen voor de verzendingen. Maar ben erg blij met de verzendservice van MoB!
★★★★★55
Datum: 25-05-2016

MakeOrBuy.nl

Blij dat ik jullie nu als verzendservice heb. Want wat als een klein thuisbedrijfje is begonnen, is inmiddels best wel een groot bedrijf met zo’n 30 verzendingen op een dag. Blij dat ik dat niet meer allemaal zelf handmatig hoef te doen, zodat ik me verder kan richten op de groei van mijn bedrijf!
★★★★★55
Datum: 06-03-2017

MakeOrBuy.nl

Ik vind dat je zeker gezien de prijs echt een goed verzendservice te pakken hebt met MoB!
★★★★★4,55
Datum: 18-01-2017

MakeOrBuy.nl

wij zaten eerst bij een ander e fulfilment bedrijf (zal de naam niet noemen), maar daar ging erg veel mis. Pakketjes die niet of beschadigd aankwamen. Sinds ik bij MoB zit, heb ik nog nauwelijks klachten van klanten! Scheelt ons een hoop tijd/geld maar vooral gedoe!
★★★★★55
Datum: 31-03-2016

MakeOrBuy.nl

Pakketjes worden altijd keurig op tijd geleverd
★★★★★45
Datum: 04-10-2016

MakeOrBuy.nl

waar ik als consument regelmatig op mijn pakketje moet wachten, ben ik blij dat ik met MoB samenwerk, hierdoor weet ik dat mijn klanten mijn producten gewoon goed en snel geleverd krijgen zonder gedoe!
★★★★★4,55
Datum: 14-10-2016

MakeOrBuy.nl

Naarmate mijn bedrijf groeide had ik behoefte aan een fulfillment bedrijf. Uiteindelijk uitgekomen bij Make Or Buys. Tot nu toe erg tevreden, tarieven vallen erg mee en levering gebeurt in 99% van de gevallen op tijd en netjes!
★★★★★45
Datum: 01-03-2017

MakeOrBuy.nl

Blij dat MoB mij een stukje ontzorgt met de levering van mijn producten.
★★★★★4,55
Datum: 11-04-2017

MakeOrBuy.nl

Vanaf mijn zolderkamer deed ik eerst zelf de afhandeling van de producten
★★★★★55
Datum: 25-11-2015

MakeOrBuy.nl

Pakketjes rond kerst werden wat later geleverd dan verwacht. Maar dit bleek uiteindelijk een externe fout te zijn en is heel netjes opgelost door MoB!
★★★★★45
Datum: 31-12-2017

MakeOrBuy.nl

Erg tevreden met de verzendservice van MoB
★★★★★55
Datum: 26-01-2017

MakeOrBuy.nl

Goede en snelle service. Geen klachten
★★★★★55
Datum: 31-01-2017

MakeOrBuy.nl

Geen gedoe, fijne service!
★★★★★55
Datum: 27-11-2015

MakeOrBuy.nl

Er was wat mis met mijn verzendformulier, hierdoor kwamen pakketjes later aan dan gepland. Gelukkig heb ik dit samen met MoB netjes kunnen oplossen.
★★★★★45
Datum: 01-09-2015

MakeOrBuy.nl

Goede en prettige service. Medewerkers die ik heb gesproken zijn ook aardig en leggen alles altijd rustig en duidelijk uit
★★★★★55
Datum: 11-09-2010

MakeOrBuy.nl

Goede service en fijne samenwerking
★★★★★55
Datum: 15-09-2016

MakeOrBuy.nl

Een pallet was helaas te laat bezorgd maar daarna hebben ze netjes dit gecrediteerd in het factuur
★★★★★45
Datum: 20-04-2015

MakeOrBuy.nl

Goed personeel en service
★★★★★4,55
Datum: 07-02-2017

MakeOrBuy.nl

Top!
★★★★★55
Datum: 17-08-2017

MakeOrBuy.nl

Geen aanmerkingen
★★★★★55
Datum: 20-11-2015

MakeOrBuy.nl

Te langzame reactie op de mail maar wel goede oplossingen
★★★★★45
Datum: 12-07-2016

MakeOrBuy.nl

Geweldig!
★★★★★55
Datum: 28-02-2018

MakeOrBuy.nl

Ik ben blij dat ik het zelf niet meer hoef te doen
★★★★★4,55
Datum: 10-01-2018″

MakeOrBuy.nl

Goed.
★★★★★55
Datum: 04-012-16

MakeOrBuy.nl

Ik verstuurde toch heel wat pakketjes van mezelf en ik heb het toen aan MOB overhandigd. Ik ben zo blij met deze keuze!
★★★★★4,55
Datum: 11-12-2015

MakeOrBuy.nl

Pakketjes worden altijd netjes op tijd verstuurd en ik krijg geen klachten van me klanten
★★★★★55
Datum: 19-05-2016

MakeOrBuy.nl

Af en toe kleine foutjes maar een goede service!
★★★★★45
Datum: 24-07-2017

MakeOrBuy.nl

Goed
★★★★★55
Datum: 05-06-2014

MakeOrBuy.nl

Top bedrijf! Ik ben blij dat ik bij jullie zit. Ga zo door!
★★★★★55
Datum: 01-02-2018

MakeOrBuy.nl

Niet veel op- of aanmerkingen, alleen dat je ze soms wat later reageren via mail
★★★★★4,55
Datum: 05-04-2015

MakeOrBuy.nl

Ik zat eerst ergens anders, maar ik ben overgestapt naar MOB nadat ik goede recensies had gelezen. Ik ben zeer tevreden!!
★★★★★55
Datum: 03-01-2017

MakeOrBuy.nl

Soms wordt er niet opgelet of het juiste wordt verstuurd maar ze trekken het snel weer recht. Top!
★★★★★45
Datum: 08-06-2016

MakeOrBuy.nl

Prima levering & service bij MOB
★★★★★55
Datum: 02-05-2014

MakeOrBuy.nl

werk nu een paar jaar samen met Make Or Buy en tot nu toe tevreden. Groeten, Kees
★★★★★55
Datum: 12-08-2017

MakeOrBuy.nl

De service is goed, ik zou wel graag beetje goekoper willen
★★★★★35
Datum: 11-12-2016

MakeOrBuy.nl

een keer is er een verkeerd pakketje gestuurd,maar dat werd gelukkig goed en snel opgelost door MoB
★★★★★4,55
Datum: 08-09-2016

MakeOrBuy.nl

Heb meerder e fulfilment bedrijven geprobeerd, tot nu toe levert MoB de beste kwaliteit.
★★★★★45
Datum: 12-03-2017

MakeOrBuy.nl

Eerlijk gezegd heb ik niet zo heel veel op te merken over MoB. De samenwerking die ik met ze heb voor mijn midden-groot bedrijf bevalt me eigenlijk wel. Ze nemen me erg veel werk uit handen met de verzendservice en zijn altijd goed te bereiken wanneer ik of mijn collega een vraag heeft.
★★★★★55
Datum: 23-06-2017

MakeOrBuy.nl

De samenwerking die wij hebben met dit e fulfilment bedrijf vinden we erg prettig!
★★★★★55
Datum: 18-09-2016

MakeOrBuy.nl

Lange tijd getwijfeld of ik de logistiek moest uit besteden. Uiteindelijk besloten het een tijdje te proberen en inmiddels zijn we al bijna een jaar verder! Het scheelt me zoveel tijd en gedoe.
★★★★★55
Datum: 28-07-2016

MakeOrBuy.nl

Ben erg blij dat ik heb gekozen om de verzending van mijn producten via jullie te regelen. Pakketjes komen op tijd en netjes aan en het scheelt mij een hoop werk en opslagruimte! Waar mijn vrouw dan weer heel blij mee is 😉
★★★★★4,55
Datum: 23-02-2017

MakeOrBuy.nl

Ik werk nu twee maanden met dit fulfilment bedrijf en dat bevalt tot nu toe goed, hopelijk blijft dit zo!
★★★★★55
Datum: 04-05-2016

MakeOrBuy.nl

Ga zo door mensen! Erg prettig bedrijf met een perfecte verzendservice
★★★★★55
Datum: 09-01-2018

MakeOrBuy.nl

De telefonische communicatie mag van mij nog wel iets beter (duurt soms lang voor je een echt antwoord hebt), voor de rest top!
★★★★★45
Datum: 13-02-2015

MakeOrBuy.nl

Via een bevriende ondernemer bij jullie terecht gekomen. Omdat ik weet dat hij altijd super kritisch is, had ik vanaf het begin al vertrouwen in jullie e fulfilment service en dat valt gelukkig niet tegen!
★★★★★55
Datum: 31-09-2016

MakeOrBuy.nl

Door de uitbesteding van het voorraadbeheer en de verzending kunnen we ons nu veel meer op de groei richten
★★★★★45
Datum: 13-09-2016

MakeOrBuy.nl

Doordat we als bedrijf gekozen hebben voor Make or Buy fulfilment bedrijf konden we flink groeien. binnen een jaar zijn we met 50% gegroeid!
★★★★★55
Datum: 23-12-2014

MakeOrBuy.nl

Door samen te werken met dit e fulfilment bedrijf konden we opeens flink groeien. We hebben de prijs van de producten wel iets omhoog moeten doen, omdat we eerder zelf de gehele logistiek voor onze rekening namen en deze uren niet doorberekenden in de prijs. Nu zien we gelukkig in dat door het uitbesteden van het voorraadbeheer en de verzending van de producten we ons veel meer kunnen focussen op de dingen die voor ons nog belangrijker zijn: groei en nieuwe klanten aantrekken! In vergelijking met een andere verzendservice valt de prijs ook erg mee! Op naar een mooie toekomst dus met MoB!
★★★★★45
Datum: 18-04-2017

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op