Make or Buy fulfilment maakt het uitbesteden van uw fulfilment makkelijk en efficiënt. Met onze werkwijze staan alle logistieke bewegingen in het teken van klanttevredenheid. Onze geweldige crew, partners, klanten en geavanceerde logistieke systeem stellen ons in staat om het orderpicken, verpakken en verzenden van uw producten efficiënt en flexibel uit te voeren. Zo komt u nooit voor onverwachte problemen te staan en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over fulfilment.

Onze visie op logistiek

De visie die Make or Buy heeft op logistiek draait om de klant en onze partners. Wij zijn gespecialiseerd in fulfilment en krijgen energie van interactie en betrokkenheid. Ons hoger doel is om naast het perfect uitvoeren van logistieke werkzaamheden de klant in staat te stellen om zich bezig te houden met zijn of haar kernkwaliteiten en zodoende kan doorgroeien.

Wat wil uw klant?

Het verschilt per webshop wat klanten verwachten van de afhandelingen van orders. In grote lijnen kunnen wij constateren dat uw klanten vooral waarde hechten aan de verkrijgbaarheid en kwaliteit van producten en aan de snelheid en betrouwbaarheid van de bezorging. Zijn klanten van uw webshop momenteel tevreden over deze aspecten van uw diensten, en is dat nog steeds zo als u doorgroeit en mogelijk complexere problemen krijgt? Als dat niet het geval is dan is het uitbesteden van uw logistiek aan een specialist als Make or Buy wellicht de goede keuze.

Warehousing en opslag van je voorraad

Warehousing is een allesomvattend begrip voor de inslag, opslag en uitslag van goederen en wordt voor webshops ook wel eens fulfilment genoemd. Alle diensten en processen die nodig zijn om producten succesvol op te slaan en af te leveren bij de klant.

Maar het gaat om meer dan alleen opslag, verwerking en verzending. Belangrijk zijn ook multi-channel leveringen, de mogelijkheid tot retourzendingen, geïntegreerde managementrapportages, een overall ketenregie. Make or Buy is specialist in fulfilment. Wij slaan uw voorraad voor u op en verzorgen voor u de volledige afhandeling van al uw logistieke werkzaamheden. Eén adres, één oplossing.

Opslag

Wij beschouwen uw voorraad bij binnenkomst meteen als van onszelf. Al uw producten worden veilig en verzekerd opgeslagen in ons magazijn in Den Bosch en meteen ingevoerd in ons geavanceerde logistieke fulfilment systeem. U krijgt toegang tot dit systeem via een portal en heeft daarmee altijd realtime inzicht in onder andere uw eigen voorraadsituatie.

Verzending en levering

Met onze jarenlange ervaring in fulfilment voor winkels en webwinkeliers kunnen wij u altijd op de best mogelijke manier van dienst zijn. Uw orderverwerking verloopt effectief en efficiënt. Met unieke orderpick locaties en realtime orderinformatie via ons fulfilment systeem. Daar bovenop regelen wij de verzendwijze die het beste past bij uw product en ordersoort. Altijd professioneel, oplossingsgericht en flexibel.

Fulfilment is maatwerk

Heeft u wensen als het assembleren, (her)verpakken of etiketteren van producten? Dan kan dat natuurlijk ook. Fulfilment is maatwerk. En wij zijn altijd bereid met u te spreken over alle mogelijkheden. Met het uitbesteden van de logistiek van uw webshop lijkt u veel uit handen te geven. Maar wij krijgen energie van de interactie met onze klanten en partners en het oplossen van logistieke problemen. Betrokkenheid en flexibiliteit zijn volgens ons dan ook noodzakelijk om op de langere termijn succesvol samen te kunnen groeien. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan het afstand nemen van het operationele deel van uw orderverwerking. Make or Buy heeft deze kwestie uiteen gezet in dit E-book.