073 - 62 30 220

Warehousing en opslag van je voorraad

Warehousing is een allesomvattend begrip voor de inslag, opslag en uitslag van goederen en wordt voor webshops ook wel eens e-warehousing genoemd. E-warehousing wordt weer gebruikt als andere benaming voor e-fulfilment. Alle diensten en processen die nodig zijn om producten succesvol op te slaan en af te leveren bij de klant.

Maar het gaat om meer dan alleen opslag, verwerking en verzending. Belangrijk zijn ook multi-channel leveringen, de mogelijkheid tot retourzendingen, geïntegreerde managementrapportages, een overall ketenregie. Make or Buy is specialist in e-warehousing. Wij slaan uw voorraad voor u op en verzorgen voor u de volledige afhandeling van al uw logistieke werkzaamheden. Eén adres, één oplossing.

Opslag

Wij beschouwen uw voorraad bij binnenkomst meteen als van onszelf. Al uw producten worden veilig en verzekerd opgeslagen in ons magazijn in Den Bosch en meteen ingevoerd in ons geavanceerde logistieke systeem Convex. U krijgt toegang tot dit systeem via een portal en heeft daarmee altijd realtime inzicht in uw eigen voorraadsituatie. Heeft u wensen als het assembleren, (her)verpakken of etiketteren van producten? Dan kan dat natuurlijk ook. E-warehousing is maatwerk. En wij zijn altijd bereid met u te spreken over alle mogelijkheden.

Verzending en levering

Met onze jarenlange ervaring in e-warehousing voor winkels en webwinkeliers kunnen wij u altijd op de best mogelijke manier van dienst zijn. Uw orderverwerking verloopt effectief en efficiënt. Met unieke orderpick locaties en realtime orderinformatie via Convex. Daar bovenop regelen wij de verzendwijze die het beste past bij uw product en ordersoort. Altijd professioneel, oplossingsgericht en flexibel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van e-warehousing?

Neemt u gerust contact met ons op