E-fulfilment is de term die wordt gegeven aan het logistieke proces dat volgt wanneer een bezoeker iets bestelt in uw webshop. Opslag, orderpick, verzending, retouren. Een proces op zichzelf. Een proces dat tijd en ruimte in beslag neemt. Om door te kunnen groeien, besteden steeds meer succesvolle webwinkels hun e-fulfilment uit aan een specialist. Make or Buy is een e fulfilment specialist. Wij helpen professionele webshops met ambitie bij de totale logistieke verwerking van binnenkomende bestellingen. Efficiëntie, flexibiliteit, kennis en de juiste contacten staan hierbij centraal. U groeit. En wij groeien onbelemmerd met u mee.

De voordelen

Make or Buy biedt een totaalpakket van diensten op het gebied van e-fulfilment. Een pakket met grote voordelen:

  • Jarenlange professionele logistieke expertise
  • Een geavanceerd Warehouse Management Systeem met talloze mogelijkheden. Van koppeling met uw webshop tot voorraadbeheer modules.
  • Realtime informatie over de orderstatus en voorraden
  • Snelle en betrouwbare verwerking van uw orders
  • Uw producten veilig en verzekerd opgeslagen in ons magazijn in Den Bosch
  • Scherpe tarieven en hoge servicelevels
  • Talloze rapportage opties

Voor de gevorderde webwinkels brengt uitbesteding absoluut voordelen. Met het begrip kostenbesparing in ons achterhoofd proberen wij u zo efficiënt en effectief mogelijk te helpen uw webwinkel uit te breiden. Kleinere, net startende webshops zijn vaak voordeliger af wanneer zij de orderverwerking in de beginfase zelf uitvoeren. Heeft u echter grootse plannen en ligt groei in het verschiet, dan kan uitbesteding wel raadzaam zijn. Lees ook eens ons e-book over de afweging waarom u uw e-fulfilment wel of waarom juist niet zou uitbesteden.

Maatwerk

Fulfilment is maatwerk. Assemblage, (her)verpakken, etiketteren. Multi-channel leveringen, samengestelde pakketten of een aangepast verzendproces. Wij zijn altijd bereid met u om de tafel te zitten om te praten over uw wensen en ideeën.