De decemberdrukte is net voorbij, en ook wij zijn het nieuwe jaar fris begonnen met goede voornemens. De tijd en ontwikkelingen staan niet stil. De Make or Buy Groep gaat namelijk verhuizen naar een nieuwe warehouse locatie. In deze blog kom je meer te weten over waarom wij verhuizen, onze nieuwe locatie (inclusief dronebeelden van ons magazijn in aanbouw) en de mogelijkheden die Make or Buy biedt op het gebied van webshop fulfilment.

Waarom verhuizen wij?

Diverse redenen hebben ervoor gezorgd dat wij uiteindelijk de keuze hebben gemaakt om te verhuizen. Allereerst, zijn wij flexibel en groeien wij altijd met onze klanten mee. Dit betekent dat wanneer onze klanten behoefte hebben aan aanvullende diensten zoals maatwerk, wij dit haast altijd kunnen vervullen. En wanneer er meer ruimte nodig is om de groei in bestellingen van onze klanten te ondersteunen, verhuizen wij naar een grotere locatie. Aan de andere kant groeien wij ook, en biedt deze verhuizing ons ruimte voor nieuwe en verbeterde activiteiten. Zoals, het verder uitbreiden van de B2B logistiek die wij nu al voor diverse klanten regelen. De huidige situatie met Covid-19, heeft bovengenoemde redenen verder versterkt omdat steeds meer consumenten en bedrijven online hun aankopen doen.

Onze nieuwe locatie

Onze nieuwe locatie beschikt over maar liefst 6000m2, dit biedt ons nieuwe mogelijkheden om onze diensten verder te verbeteren. Allereerst, hebben wij een nieuw en nog slimmer fulfilment systeem. Ten tweede, kunnen wij door de verhuizing onze operaties nog efficiënter maken. Door onze nieuwe ruimte kunnen wij bijvoorbeeld sneller de producten picken en klaarmaken voor verzending. In het onderstaande filmpje krijg je een preview te zien van ons warehouse in aanbouw.

Webshop fulfilment bij Make or Buy

Bent u nieuwsgierig geworden naar het uitbesteden van uw webshop fulfilment aan Make or Buy? Dan kunt u hier ons E-book downloaden en meer lezen over de mogelijkheden die Make or Buy biedt aan haar klanten. Via de onderstaande link kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en komt u erachter of uw webshop fulfilment uitbesteden aan Make or Buy een slimme keuze is.