Partnership is voor Make or Buy van groot belang. Het doel van ons netwerk is om klanten te binden, onze klanten beter van dienst te kunnen zijn en hen te voorzien van de beste oplossingen.

Zo werken we samen met professionele dienstverleners op het gebied van website ontwikkeling, social media, klantenservice, antwoordservice en webcare. Voor een compleet bereikbaarheidspakket brengen we u graag met hen in contact.


DIRECT Teleservice

DIRECT Teleservice zorgt voor de bereikbaarheid van inmiddels meer dan duizend bedrijven, organisaties en instellingen. DIRECT Teleservice verzorgt ook voor tientallen webwinkels de 24×7 bereikbaarheid. Ze bedienen hun klanten via telefoon, email, livechat en social media.

TransMission

TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in de Benelux. TransMission levert logistiek maatwerk voor alle transportwensen, routevervoer en netwerkdistributie van klanten.

LCsH

Logistiek centrum ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in diverse logistieke vraagstukken zoals stadsdistributie, palletdistributie, opslag en fullfilment. LCsH kan de volledige dienstverlening op het gebied van logistiek en transport regelen voor hun klanten.