073 - 62 30 220

Onze partners

Partnership is voor Make or Buy van groot belang. Het doel van ons netwerk is om klanten te binden, onze klanten beter van dienst te kunnen zijn en hen te voorzien van de beste oplossingen.

Zo werken we samen met professionele dienstverleners op het gebied van website ontwikkeling, social media, klantenservice, antwoordservice en webcare. Voor een compleet bereikbaarheidspakket brengen we u graag met hen in contact.

DIRECT Teleservices logo

DIRECT Teleservice zorgt voor de bereikbaarheid van inmiddels meer dan duizend bedrijven, organisaties en instellingen. DIRECT Teleservice verzorgt ook voor tientallen webwinkels de 24×7 bereikbaarheid. Ze bedienen hun klanten via telefoon, email, livechat en social media.

ContactCare Logo

ContactCare is specialist in klantcontact en relatiebeheer. Een zakelijke dienstverlener die verschillende diensten biedt om de bereikbaarheid van haar opdrachtgevers te vergroten en het klantcontact te professionaliseren.

ForCapital: vermenigvuldig uw omzet en winst via Internet.

ForCapital: vermenigvuldig uw omzet en winst via Internet
ForCapital biedt een geïntegreerde oplossing die het mogelijk maakt om internet strategisch in te zetten. Als ons product IntraMaster goed wordt gebruikt zal de ondernemer met zijn product/dienst zeer hoog scoren binnen Google en dus meer omzet genereren. Het is veel meer dan alleen maar een website/webshop. Het stelt de ondernemer in staat onbeperkt landing pages te maken en op eenvoudige wijze te communiceren met alle sociale media. Het bevat een zeer professionele klantenbeheer module en bovendien worden alle marketingactiviteiten duidelijk gemeten op resultaat en inzichtelijk gemaakt, waardoor succes vermenigvuldigd kan worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op