Partnership is voor Make or Buy van groot belang. Het doel van ons netwerk is om klanten te binden, onze klanten beter van dienst te kunnen zijn en hen te voorzien van de beste oplossingen.

Zo werken we samen met professionele dienstverleners op het gebied van website ontwikkeling, social media, klantenservice, antwoordservice en webcare. Voor een compleet bereikbaarheidspakket brengen we u graag met hen in contact.


TheNewTomorrow stoomt jou klaar voor de toekomst en helpt jou als bedrijf de markt te winnen.

Hoe?

Door het realiseren van een betere verbinding met jouw klant (B2B) of jouw consument (B2C). Online & offline. Wij noemen dit “Connected Experiences”. Wij geloven dat een betere connectie en ervaring die echt raakt direct leidt tot meer business. Meetbaar wel te verstaan. Niet ergens in de toekomst, maar vanaf morgen.

Samen met jouw interne professionals én onze specialisten vormen wij een team. Wij bekijken jouw propositie “jouw unieke verhaal” en duiken in jouw klantreis. We leggen de business kansen bloot evenals jouw “verlies” momenten.

Onder andere via teamsessies, trainingen, workshops met directe actieplannen en resultaat metingen. Zo helpen wij jouw business direct morgen te versnellen.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op.


Snowball E-commerce Solutions

Snowball kiest Shopware als primair e-commerce platform voor haar klanten. Snowball E-commerce Solutions, web development bureau in Hilversum, heeft onlangs het Duitse Shopware platform gekozen voor de bouw van webshops, naast WooCommerce. Daarmee ziet zij ook af van verdere ontwikkelingen op het Magento platform, dat met een end-of-life van de 1.x versie juni 2020, veel webshophouders treft. Lees meer …


DIRECT Teleservice zorgt voor de bereikbaarheid van inmiddels meer dan duizend bedrijven, organisaties en instellingen. DIRECT Teleservice verzorgt ook voor tientallen webwinkels de 24×7 bereikbaarheid. Ze bedienen hun klanten via telefoon, email, livechat en social media.


ContactCare is specialist in klantcontact en relatiebeheer. Een zakelijke dienstverlener die verschillende diensten biedt om de bereikbaarheid van haar opdrachtgevers te vergroten en het klantcontact te professionaliseren.