073 - 62 30 220

Tarieven

Altijd de beste oplossing

Onze fulfilment tarieven zijn maatwerk. Elke winkel of webshop is immers uniek, met eigen producten en wensen. Vandaar dat wij hier geen standaard vaste tarieven vermelden. Als fulfilment specialist denkt Make or Buy graag met u mee. Wij zoeken niet alleen naar de beste fulfilment oplossing, maar kijken ook wat de meest voordelige oplossing is voor u. En daar slagen we altijd in.

Alle tarieven zijn eenvoudig opgebouwd

Webshop orders voor consumenten

Wij proberen uw fulfilment tarieven voor B2C orders zoveel mogelijk te herleiden naar een all-in prijs per order. Geen ingewikkelde tariefstructuren of toeslagen voor gewicht, orderregels en gebruikte verpakkingsmaterialen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf!

Het aantal orders per maand is natuurlijk een belangrijke factor bij het vaststellen van uw tarief. Maar ook het aantal verschillende producten (SKU) en of het om pakketpost of juist om brievenbuspost gaat speelt een rol bij de prijsbepaling.

Heeft u bijvoorbeeld per maand veel meer orders dan het aantal SKU en daarbij weinig orderregels? Dan betekent dit dat de tarieven voor de afhandeling lager uitvallen. Maar ook bij veel brievenpost kunnen wij de tarieven voor de orderverwerking laag houden.

B2B orders

Voor B2B zendingen is het vaak niet mogelijk om vaste all-in tarieven per order te rekenen. Bij deze zendingen rekenen wij een vaste prijs per order en een toeslag per item dat we versturen. Verzenddozen bij B2B orders worden apart berekend. De verzendkosten per pakket zijn niet gebonden aan het gewicht.

U weet vooraf precies wat de kosten per verstuurd product zijn voor uw B2B klant. In de onderhandeling met uw klant kunt u dus vooraf al uw prijzen en daarmee uw marges bepalen.

Algemene kosten

De enige variabele kosten die u verder heeft zijn de kosten voor inslag: ontvangst goederen, sorteren, tellen en invakken. Door de enorme variatie in soorten producten en in de wijze van aanlevering, verpakking en sortering is dat op voorhand niet betrouwbaar in te schatten.

Wij proberen de kosten per order altijd zo laag mogelijk te houden. U zult echter wel een bedrag aan vaste kosten per maand hebben.

Uw vaste maandlasten bestaan bij ons uit twee componenten:

  • De kosten voor opslag (afgestemd op de grootte van uw producten)
  • Een bijdrage per maand voor ICT: o.a. voor toegang tot ons klantportaal, voor datacommunicatie en onderhoud van uw koppeling met ons WMS.

Vraag hier een offerte aan!

Aanvragen offerte