Efficiëntie met behoud van logistieke flexibiliteit. Dat is waar het om draait. Door jarenlange ervaring met fulfilment voor winkels en webwinkeliers zorgt Make or Buy ervoor dat uw orderverwerking zo effectief mogelijk gebeurt. Uw producten zijn bij ons in vertrouwde handen.

Geautomatiseerde orderverwerking

Voor onze orderpick met de modernste scannerapparatuur, maar ook voor al uw management informatie en voorraadbeheer maken wij gebruik van ons eigen efficiënt ingerichte warehouse management systeem. U beheert uw orderstroom vanuit uw eigen webshop, met uw eigen ERP. Of u gebruikt onze speciaal ingerichte online portal waar u ­­­­­– en/of de klantenservice – alle informatie die u nodig heeft realtime kunt terugvinden en beheren. Informatievoorziening over de orderstatus, orderaanpassingen, manuele invoer en historie. Maar natuurlijk ook een uitgebreide module voor uw voorraadbeheer.

Bekijk alle functies van en lees meer informatie over ons warehouse management systeem.

Orderverwerking
Orderverwerking

Kostenbesparing door efficiëntie

Bij het inrichten van ons magazijn, proberen wij natuurlijk zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen. Dat scheelt u geld. Bij ons betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gebruikte opslaglocaties, zowel voor de picklocaties als voor de bulkopslag. Dus heeft u alleen maar kleine producten, dan zijn de opslagkosten bij ons een stuk minder.

In bepaalde gevallen én als uw producten voorzien zijn van een barcode (dit kunnen wij voor u doen), kunnen we ook meerdere producten op één locatie onderbrengen. Dat scheelt u meteen in opslagkosten. De foutmarge blijft minimaal door het gebruik van ons WMS. Wij informeren u graag of dit bij uw producten mogelijk is.

Maatwerk orderverwerking

Voor specifieke B2B leveringen, bijvoorbeeld bulkleveringen, moeten uw producten in andere eenheden worden verpakt. Met paklijsten per doos en afwijkende barcodes. Door onze jarenlange ervaring met leveringen aan e-tailers zoals Amazon, Bol.com, Wehkamp, Decathlon en CoolBlue kunnen wij alles voor u regelen volgens de eisen van uw B2B klant. Kijkt u hier voor meer informatie.