Geen enkel bedrijf is en werkt hetzelfde. Uw merk is uniek en erg belangrijk voor u. Het dient in alles uw eigenheid uit te stralen en aan uw wensen te voldoen. Daar wil Make or Buy u bij helpen. Maatwerk fulfilment is dan ook een van onze kernbegrippen. Flexibiliteit, kennis en de juiste contacten staan hierbij centraal.

fulfilment-maatwerk

Assemblage, (her)verpakken en etiketteren

Uw leverancier levert niet de juiste combinaties of verpakkingshoeveelheden. U heeft een verkoopactie of een wijziging in de productstrategie. U wilt uw producten van barcodes voorzien. Bel ons en wij nemen dit arbeids- en tijdsintensieve traject van u over. Wij assembleren, (her)verpakken, coderen of verwerken uw producten opnieuw. Onze ervaring met Albert Heijn, Perry Sport, Amazon en Bol.com heeft ons een brede kennis gebracht.  Alles om u dit werk op de juiste wijze uit handen te kunnen nemen.

Multi-channel levering

B2B of B2C leveringen zijn voor ons dagelijkse kost. Andere eenheden, bulkpartijen, paklijsten, afwijkende barcodes. Wensen waar wij onze hand niet voor omdraaien. Vanaf de specifieke eisen aan uw product tot de aflevering bij een DC. We regelen alles voor u, volgens de eisen van uw klant.

Samengestelde pakketten

Ook zijn wij bedreven in het samenstellen van cadeaupakketten of andere (feest)pakketten. Door onze ervaring met het samenstellen versturen van tienduizenden pakketten helpen we u zonder stres en moeite deze klus te klaren.

Aangepast verzendproces

U wilt liever iets anders dan onze blanco gerecyclede verzenddozen en enveloppen. U wilt een ander formaat. Een bedrukking. Een speciaal binnenwerk. Dat kan. Make or Buy heeft de juiste contacten om voordelig dozen of enveloppen te laten bedrukken, op maat te laten maken, of van een binnenwerk te voorzien.

Logistieke ondersteuning op locatie

Heeft u een webshop? Dan regelen wij alle logistieke werkzaamheden in eigen huis. In ons magazijn in Den Bosch. Ons systeem zorgt voor een gestroomlijnd proces.

Heeft u geen webshop maar zoekt u wel een partner die voor u de logistieke en arbeidsintensieve werkzaamheden overneemt? Dan kan het uitvoeren van de werkzaamheden ook gebeuren op een externe locatie. Bijvoorbeeld bij u op locatie. Of in tijdelijke (huur)ruimtes bij u in de buurt.