Vanaf het eerste moment dat uw goederen bij ons aankomen, beschouwen wij deze als van onszelf. Uw leveranciers kunnen uw producten direct bij ons afleveren. Wij nemen vanaf dat moment de zorg voor uw producten van u over.

Inslag

Fulfilment order verwerking

Een zorgvuldige ontvangst en inslag van uw producten is cruciaal voor een goed werkend fulfilmentproces. In ons fulfilmentsysteem kunt u zelf uw leveringen aanmelden (purchase order) en uw leveranciers kunnen tijdens onze openingstijden altijd bij ons terecht.

In het inslagproces worden uw producten in ontvangst genomen, gesorteerd, geteld, gecontroleerd op zichtbare beschadigingen, ingevoerd in ons systeem en op locatie gelegd voor opslag en orderpick. Als uw producten een barcode of EAN-code hebben maakt dat het fulfilmentproces efficiënter. Maar ook als uw producten, of een deel van uw assortiment, geen barcode hebben dan kan ons fulfilmentsysteem ze verwerken. Na inslag ziet u direct uw voorraad up to date in onze portal.

Maatwerk voor het inslaan van goederen

Af en toe heeft u werkzaamheden zoals het assembleren, (her)verpakken of labelen van producten. Vaak een arbeids- en tijdsintensief traject. Met speciale apparatuur en verpakkingsmaterialen. Schakel onze ervaring in. Eén telefoontje naar Make or Buy volstaat. En we regelen alles volgens uw eisen.