Make or Buy helpt al jarenlang succesvolle webshops met het bereiken van hun doelen. Wij nemen de volledige logistieke operatie uit handen en leveren de gewenste logistieke kwaliteit. Het fulfilment proces bij Make or Buy bestaat uit de volgende componenten:

  • Inslag
  • Opslag
  • Orderverwerking
  • Verzending
  • Retourverwerking

Daarnaast verzorgen wij ook de gebruikte materialen voor verpakking en verzending en hebben wij een professioneel Fulfilment systeem waarmee u altijd realtime inzicht heeft in uw voorraad en waarmee het gehele logistieke proces wordt aangestuurd en gemonitord. En wij weten door onze jarenlange ervaring ook dat echte klanttevredenheid meer vergt dan alleen het uitvoeren van de logistiek. Ieder bedrijf is immers anders en behoeft dus ook een andere werkwijze.

Klantgerichte werkwijze

Wij onderscheiden ons dus door de klant centraal te zetten in onze dienstverlening. Dit betekent dat wij binnen het fulfilment proces altijd zullen handelen naar de wensen van de klant en oplossingsgericht werken. Kortom geen enkele vraag is ons te gek en in samenspraak met onze klanten vinden wij altijd de beste oplossing.

Value Added Logistics

Door onze kennis van logistiek en fulfilment ervaring helpen we onze klanten al sinds 2004. En wij doen meer dan alleen standaard fulfilment. Wij kunnen ook Value Added Services leveren op het gebied van e-commerce logistiek, afgestemd op de wensen van de klant. Wij noemen dit maatwerk.

Dit kan zich uiten in diverse werkzaamheden en processen zoals het (her)pakken, (her)bundelen, of zelfs bedrukken van kleding. Daarnaast maken we cadeaus op basis van de wensen van de webshop. Klanten kunnen zo hun eigen cadeau samenstellen en bestellen.

B2B logistiek

Steeds vaker verkopen webshops hun producten ook aan retailers en willen groothandels en B2B bedrijven hun producten en diensten aanbieden aan consumenten. Die 2 werelden brengen wij in onze dienstverlening voor u bij elkaar. Uit één voorraad organiseren wij zowel een consumentenorder met 1 product als een grote retailorder met meerdere orderregels en items. Ook kunnen wij voldoen aan specifieke eisen voor verzending (o.a. multicolli- en pallet-zending, speciale leveringsinformatie of bijzondere verpakkingseisen).

Fulfilment uitbesteden

Kortom de logistieke mogelijkheden zijn eindeloos en wij van Make or Buy krijgen energie van het oplossen van logistieke problemen en het klantgericht werken. Wilt u meer weten over het maatwerk dat wij kunnen leveren? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw logistiek bij Make or Buy.