Wat is uw reden om uit te besteden?

Het heeft voordelen om de logistiek van uw webshop in eigen handen te houden. Zo heeft u altijd zicht op uw eigen producten. U heeft een eigen afhaalpunt. En u kunt het logistieke proces volledig toespitsen op uw eigen webwinkel. Waarom zou een webshop de logistiek dan uitbesteden? Wij maken vaak mee dat webshopeigenaren veel tijd en geld kwijt zijn aan het logistieke proces achter de webshop, waardoor dit kapitaal niet in de groei van de webshop gaat zitten.

Dan is het uitbesteden van uw webshop logistiek aan een betrouwbare fulfilment partner de perfecte oplossing. U kunt groeien. Uitbreiden. Investeren in marketing en voorraad in plaats van in stellingmateriaal. Meer orders, andere landen, meer afzetkanalen. Daarbij kunt u uw vaste lasten verlagen. Make or Buy is gespecialiseerd in de logistiek van uw webshop, ofwel fulfilment. Wij nemen het volledige logistieke proces voor u uit handen, zodat u uw groei kunt realiseren.

Onze logistieke dienstverlening

De fulfilment van uw webshop uitbesteden aan een specialist biedt veel voordelen. Van het ontvangst en inslag van de goederen tot verzending en eventuele retournering behandelen wij alle producten alsof ze van ons zijn. Wij bieden daarbij een vlekkeloze koppeling tussen uw webwinkel en onze logistieke systemen, ook stellen we een API beschikbaar waarmee u zelf een koppeling kunt maken. Daarbij bieden wij talloze fulfilment oplossingen op het gebied van ontvangst, inslag, voorraad beheer, orderverwerking, verzending en eventuele retournering.

Mogelijkheden voor webshop logistiek uitbesteden

Al sinds 2004 is Make or Buy specialist in het opslaan, verwerken en verzenden van goederen. Maar dit is niet alles. Ook maatwerk als (her)verpakken, assemblage, en het etiketteren van uw producten behoort tot onze mogelijkheden. Multi-channel leveringen, samengestelde pakketten of een aangepast verzendproces. Het is ons niet vreemd. Met onze ervaring in webshop logistiek proberen we u altijd zo efficiënt, effectief en kostenbesparend mogelijk te helpen. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw webshop, uw producten en uw marketing. Ook voor uw meer complexe B2B logistiek kunt u bij ons terecht. In combinatie met uw B2C orders, of alleen specifiek naar uw zakelijke klanten en afnemers.

U leest hier meer over onze fulfilment services en de manier waarop wij ruimte maken voor groei.

Flexibel

Geen enkel bedrijf is en werkt hetzelfde. Wij zijn daarom altijd bereid met u om de tafel te zitten om te praten over uw wensen en ideeën. Flexibiliteit is één van onze kernwaardes.

Lees hier meer over de kosten van het uitbesteden van uw fulfilment bij Make or Buy.