Maximale efficiëntie met behoud van logistieke flexibiliteit

Sinds 2004 ondersteunt Make or Buy retailers en web winkeliers op het gebied van opslag, ordermanagement, verzending en retouren. Met een nuchtere, praktijkgerichte aanpak. En altijd met passie en toewijding. Wij nemen uw logistieke werkzaamheden volledig van u uit handen. Flexibiliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid, kennis en de juiste contacten staan hierbij centraal.

Fulfilment bedrijf

Make or Buy maakt ruimte voor groei

Concessies aan service en kwaliteit, daar doen wij niet aan. Al onze energie staat in het teken van uw doel. Optimale facilitaire voorziening, zodat u zich volledig kunt richten op andere zaken dan fulfilment en logistiek. U krijgt de tijd en de ruimte om te werken aan groei. En wij groeien natuurlijk onbelemmerd met u mee.

Succes maak je samen

Groeien kan alleen met de juiste mensen. Ons team maakt zich dagelijks sterk om onze meerwaarde te bewijzen. We willen werken aan een langdurige samenwerking met onze klanten. Met u. Door onze efficiënte en effectieve werkwijze ervaart u elke dag weer opnieuw het voordeel van een succesvolle samenwerking.

Onze klanten

Wij hebben de juiste mentaliteit – afspraak is afspraak. Ondernemerszin – consider it done. En een eindeloze ambitie – we make it happen. Dit heeft er voor gezorgd dat klanten van het eerste uur nog altijd klant zijn. Ons klantenbestand is divers met een wereldwijde afzetmarkt en een mix van B2C en B2B. Bijvoorbeeld webshops zoals xtorm.eugeckocovers.com, voetbalshirtskoning.nl, www.rocky-mountain-minerals.eu, jonesbrotherscoffee.com, zakkia.com, kentdisplays.com en oilvinegar.com.

Daarbij verkopen onze klanten hun producten mede door de koppelingen die we aanbieden via bijvoorbeeld Amazon en Bol.com.

We zijn een groeiversneller voor onze klanten. Onze expertise helpt u vooruit!
Make or Buy – Maakt ruimte voor groei