073 - 62 30 220

Het team

Toegewijd team

Betrokken en flexibele medewerkers. Daar kunt u op rekenen. Met als gezamenlijke doel: ruimte maken voor groei. Voor u. Ons management team gaat graag met en voor u aan de slag.

Peter Bloemen  – Oprichter en directeurMoB 014

Bloemen@makeorbuy.nl –  +31(0)6 265 107 30

Meer dan 25 jaar ervaring in logistiek en industrie. Mijn doel is dat Make or Buy door klanten, leveranciers en personeel gezien wordt als een specialist in het vakgebied. Professioneel, betrouwbaar en met passie om elke dag de meerwaarde te bewijzen. Oplossingsgericht, geen opsmuk en 100 % focus.”

“Topsport. Zo zie ik het. En dat vraagt om focus, passie en toewijding, altijd het beste willen bereiken in wat je doet.”

Jan-Pieter Cornelissen – Manager OperationsMoB 001

Cornelissen@makeorbuy.nl –  +31(0)6 556 935 56

“Met ruim 20 jaar uitvoerende èn leidinggevende ervaring in warehousing, distributie, productie en value added logistics ben ik sinds maart 2013 verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van Make or Buy. No nonsense, servicegerichtheid en effectiviteit zijn mijn kernwaarden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een prettig werkklimaat heerst, zowel intern als naar buiten gericht. Ik onderschrijf het doel dat Make or Buy moet worden gezien als een specialist in de markt. Professioneel handelen en actief meedenken stelt onze klanten èn onszelf in staat te groeien, en daar werk ik natuurlijk graag aan mee!”

“Je doet dingen door ze te doen.”

Mathijs Smit – Directeur

MoB 008

Smit@makeorbuy.nl –  +31(0)6 512 70 103

“Ik ben verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Make or Buy”.  Make or Buy staat voor maatwerk in fulfilment. Wij helpen u een succesvolle e-commerce onderneming te zijn en om uw logistieke processen te verbeteren. We denken altijd in oplossingen. Voor uw ‘value added services’, fulfilment bij uw bedrijf op locatie of slimme ICT-oplossingen voor e-commerce logistiek kunt u bij ons terecht. 

“Slim en hard werken om onze klanten succesvol te laten zijn, dat is mijn drijfkracht.”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op