073 - 62 30 220

Referenties

Onze tevreden klanten vertellen u meer

Nutriphyt

"Met Make or Buy werken wij al jarenlang naar tevredenheid en wij kennen Make or Buy als een flexibele partner, die openstaat voor feedback en altijd meedenkt naar de best mogelijke oplossing."

Voetbalshirtskoning

“MoB vertelde een goed verhaal, had een strak georganiseerd magazijn en bood een goede prijs. Het belangrijkste was echter dat Make or Buy ook bereid was om shirts te bedrukken."
Frank Egberts -Voetbalshirtskoning

Telco Accessories

“Als Make or Buy elke dag doet waar zij goed in zijn, dan kunnen wij elke dag investeren in het bouwen aan onze merken en het realiseren van onze ambities”

referentie make or buy modern minds

Modern Minds

"We hebben aan Make or Buy de perfecte partner om onze logistieke processen in te richten, voor elke nieuwe shop die we openen, kunnen we per direct een cut-off tijd van 22:00 aanbieden en aan de strenge eisen van bol.com en Amazon voldoen!'

referentie make or buy

Invented 4kids

‘Als ik bij Make or Buy ben is net of ik in mijn eigen magazijn ben. Ze staan altijd voor me klaar en zijn flexibel als er bijvoorbeeld een levering net wat anders gaat dan verwacht. Ook voor het om- en inpakken van mijn producten kan ik bij ze terecht’.
Guus Welling - Invented4kids

Babyandmore

Bij Make or Buy werken betrokken medewerkers, die zelf ook actief meedenken om processen te verbeteren en wij die mensen daarom als echte collega’s beschouwen. We hebben zelfs een foto van het personeel op onze webshop gezet'.

Goos-e

"Het team Make or Buy is klant - en consument gericht en denkt daarbij mee in oplossingen. Hiermee maken zij voor ons het verschil!"

Referentie-MOB-AT

AquaTru

"Mede door de samenwerking met Make or Buy Fulfilment hebben we ons merk succesvol kunnen introduceren afgelopen jaar."

Referentie-Make-Or-buy-NDT

Nederlands Dans Theater

'We maken gebruik van de expertise van Make or Buy voor het fulfilment en de internationale verzending. Ook voor het inlijsten en versturen van onze unieke foto’s en posters draait Make or Buy haar hand niet om!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op