Ons bedrijf levert hoogwaardige apparatuur en accessoires voor het filteren van water. Door onze producten is echt schoon en gezond water binnen handbereik gekomen van consumenten en bedrijven. Samen met Make or Buy, die de logistiek verzorgt voor Europa, bieden we onze klanten een betrouwbaar fulfilment proces, inclusief retouren en een passende verzendservice.

Over ons

Ben je gezond dan gaat het (meestal) ook goed met je. Daarom willen wij met al onze producten een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van iedereen, van jong tot oud.

Maar gezond leven is lang niet altijd zo eenvoudig. Lucht, water, voeding, beweging alles heeft invloed op je gezondheid. Je wil echter niet altijd bezig zijn met wat wel en niet goed voor je is. Daarom ontwikkelen wij producten waarvan je zeker weet dat ze goed voor je zijn. Allen met een uniek en gebruikersvriendelijk design, zonder concessies te doen aan de prestaties en de kwaliteit. Dit onderbouwen wij met onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Zo maakt AquaTru het makkelijk om een gezond leven te leiden.

Onze onderneming besteedt niet alleen aandacht aan de gezondheid van de mens, maar ook aan die van onze planeet. Samen met ontwikkelaars, klanten en andere stakeholders streven wij naar het behoud van een bewoonbare en schone planeet.

Mede door de samenwerking met Make or Buy Fulfilment hebben we ons merk succesvol kunnen introduceren afgelopen jaar.”

Vincent van den Munckhof – AquaTru Europa