Modern Minds ontwikkelt eigen eCommerce concepten en begeleidt klanten met het bouwen en marketen van webshops. Met deze kennis hebben Roman Markovski en Dennis Vreeke inmiddels meer dan 30 webwinkels opgestart en verkocht.

e-Commerce experts
De mensen bij Modern Minds zijn ondernemers met veel e-Commerce ervaring. De meeste werknemers van ons hebben naast hun werk een eigen webshop of internet onderneming waardoor ze ervaring om kunnen zetten in de beste besluiten en adviezen voor jouw onderneming.

Full service
Wij laten de organisatie van onze klanten online groeien doordat wij ondersteuning kunnen bieden in het volledige spectrum van het voeren van een online onderneming. Dat betekent dat we strategisch meedenken, webshops bouwen en met onze internet marketing voor bezoekers en omzet zorgen. Op die manier heb je één partner in e-Commerce en bouwen wij op een lange termijn relatie met onze klant.

Om deze nieuwe webwinkels snel te kunnen starten en opschalen, heeft Modern Minds al vanaf 2010 hun volledige logistieke keten ondergebracht bij Make or Buy. Zo wordt elke nieuwe webwinkel (WordPress en Magento) direct gekoppeld met de WMS en kan de voorraad producten direct worden ingeslagen en aangeboden.

Goede logistieke partner

Make or Buy neemt niet alleen verzending en retouren uit handen, maar denkt ook pro-actief en zeer flexibel mee in extra diensten en het logistieke gedeelte van toekomstplannen. We zijn niet voor niets al sinds 2010 een zeer tevreden klant!’

Snelle opschaling mogelijk door Make or Buy

De huidige webshops van Modern Minds zijn onder andere SunChargers.eu (solar powerbanks) en TravelGadgets.eu (reiselectronica). In het verleden startten Dennis en Roman onder andere KoffieCupster.nl (koffiecups) en LensBestel.nl (contactlenzen) op, die beide met snelle opschaling vanuit het magazijn in Den Bosch werden bediend. Modern Minds maakt breed gebruik van de fulfilment diensten van Make or Buy, zoals de verzendservice, voorraadbeheer en value added logistics.