Logic of Nature ontwikkelt voedingssupplementen met innovatieve formules voor professionele zorgverleners op basis van nutriënten en plantaardige stoffen, om lichaam en geest gezond en fit te houden.

De filosofie van Logic of Nature is dat we er van overtuigd zijn dat bij het werkelijk oplossen en voorkomen van gezondheids-problemen zuivere en natuurlijke stoffen moeten worden gebruikt en geen kunstmatig afgeleide varianten. Natuurlijke stoffen bevatten een code die door ons lichaam wordt herkend.

Wij zijn namelijk niets anders dan de natuur zelf. Gezondheid is normaal en geen bijzonderheid. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot gezondheid, door ziekten te voorkomen en te genezen in plaats van symptomen bestrijden. Daarom ondersteunen wij met onze producten het menselijk lichaam en voorzien het van die specifieke natuurlijke stoffen, die het werkelijk nodig heeft.

Dit doen we door eeuwenoude tradities, denkwijzen en nieuwe technologieën met elkaar te verbinden. Een kruisbestuiving, een samengaan van oude en nieuwe ideeën. Wij stellen ons niet alleen ten doel de best mogelijke producten uit natuurlijke grondstoffen te maken, maar ook om kennis hierover te delen met zowel medische professionals als met consumenten. Wij onderhouden nauwe contacten met universiteiten om onze ideeën te toetsen en te onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. Daardoor openen zich telkens weer nieuwe en verrassende wegen. Nieuwe wegen waarlangs onze producten kunnen bijdragen aan het succes van uw behandeling.

Wij laten ons leiden door originaliteit, openheid en bewustwording. Wij bieden mensen de mogelijkheid meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid.

De logistiek naar de zorgverleners, vraagt om uiterste zorgvuldigheid in de omgang met producten, zoals LOT/THT-registratie, als ook om passende verzending naar de ontvangers.

‘Met Make or Buy werken wij al jarenlang naar tevredenheid en wij kennen Make or Buy als een flexibele partner, die openstaat voor feedback en altijd meedenkt naar de best mogelijke oplossing’.

Jan Lenferink – directeur en eigenaar