Na de overname van Gecko Covers door Telco Accessories heeft Telco besloten voor de logistieke activiteiten voor het merk Xtorm te gaan samenwerken met Make or Buy Fulfilment. Gecko Covers had haar fulfilment activiteiten al een aantal jaar bij Make or Buy heeft ondergebracht,

xtormgecko

 

 

 

 

 

Make or Buy zal de complete en wereldwijde logistieke operatie voor beide merken uitvoeren voor zowel de B2C als B2B klanten van Gecko Covers en Xtorm.

Over Xtormlogo xtorm

Xtorm is marktleider op het gebied van (mobiele) laadoplossingen zoals Power Banks, Solar Chargers, Kabels en Home Power Solutions en wordt verkocht in 52 landen. De producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het design die zijn onderscheiden met prijzen als de RedDot Design Award en de High-Tech Awards. Xtorm is wereldwijd te koop op vliegvelden, Apple Premium Resellers, Consumentenelektronica ketens en online via kanalen als Coolblue en Amazon.

Over Gecko Covers

Gecko Covers ontwikkelt beschermhoezen en accessoires voor E-readers, Tablets en Macbooks. De producten onderscheiden zich door het eigentijdse design en de focus op een ‘totaal concept’ waarmee hoezen worden aangeboden voor populaire en minder populaire modellen mobiele apparaten. Daarnaast ontwikkelt Gecko Covers voor een aantal retailers onder Private Label beschermhoezen. Gecko Covers is vooral te koop in de Benelux, Duitsland en Frankrijk bij online en offline kanalen zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com , Thalia, FNAC en Amazon.

logo gecko