We willen je met trots op de hoogte brengen van het nieuwe fulfilmentconcept van ons zusterbedrijf Bringle.

Bringle biedt een laagdrempelige service voor webshops om de fulfilment uit te besteden. Via Bringle fulfilment kan je snel, makkelijk en online je webshoplogistiek organiseren. Je kan zelf makkelijk berekenen wat de kosten zijn en de mogelijkheden proberen.

Bringle biedt een goed online overzicht waardoor je de volledige controle blijft houden over de fulfilment van jouw webshoporders. Ook zijn de bijhorende kosten overzichtelijk in kaart gebracht en is het een ‘pre-paid’ service waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Verder kan je alles snel regelen via je telefoon, tablet of computer. Lekker makkelijk, altijd alles bij de hand.

Als je ervoor kiest jouw producten door Bringle te laten versturen worden je producten in ons magazijn opgeslagen. Je orders worden dagelijks verwerkt tot 22:00 uur. 

Wil je meer weten of een gratis account aanmaken? Ga naar bringle.nl en meld je aan!

Tot Bringle