073 - 62 30 220

B2B logistiek

Ik mag mijn webshopproducten ook aan een grote winkelketens leveren. Maar die stellen specifieke eisen aan het inpakken van de orders en aan de verzending. Ik ben een groothandel en ik wil mijn B2B logistiek uitbesteden en tevens direct aan consumenten gaan leveren. Als u deze vraagstukken herkent dan bent u bij Make or Buy aan het goede adres. 

B2C en B2B logistiek vanuit 1 voorraad

Steeds vaker verkopen e-commerce bedrijven hun producten ook aan retailers en willen groothandels en B2B bedrijven hun producten en diensten aanbieden aan consumenten. Die 2 werelden brengen wij in ons proces voor u bij elkaar. Uit een voorraad organiseren wij de consumentenorder met 1 product en ook uw grote retail order met meerdere orderregels en items, en specifieke eisen voor verzending (o.a. multicolli- en pallet-zending, speciale leveringsinformatie of bijzondere verpakkingseisen).

B2B verzending

Vragen uw klanten een zending op een specifiek tijdstip? Dan organiseren wij een leverslot levering. Moet de zending voorzien worden van klantspecifieke informatie, dan is dat mogelijk. Spoedlevering of directe koerierslevering? We hebben de partners en de kennis om dit naar uw wensen in te vullen.

Maatwerk voor uw B2B klanten

Heeft uw retail klant een marketing actie en moeten uw producten worden gebundeld, of voorzien worden van een nieuwe EAN code of opnieuw worden verpakt dan kunnen we dit in-huis verzorgen. Door onze jarenlange ervaring bij Make or Buy Packing in het in-, om- en verpakken kunnen we voor bijna elke vraag een oplossing creëren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op