Ik ben eigenaar van een webshop en mag mijn webshopproducten ook aan grote winkelketens leveren. Maar die stellen specifieke eisen aan het inpakken van orders en aan de verzending. Ik ben een groothandel en ik wil mijn B2B logistiek uitbesteden en tevens direct aan consumenten gaan leveren. Dit zijn enkele van de vele logistieke problemen waar onze klanten mee te maken hebben. Als u deze vraagstukken herkent dan bent u bij Make or Buy aan het goede adres. De logistiek van uw webshop uitbesteden voor zowel B2B als B2C is dankzij onze dienstverlening erg efficiënt waarbij complexe problemen uit handen worden genomen en de klant bezig kan zijn met de dingen waar die goed in is.

B2C en B2B logistiek vanuit 1 voorraad

Steeds vaker verkopen webshops hun producten ook aan retailers en willen groothandels en B2B bedrijven hun producten en diensten aanbieden aan consumenten. Die 2 werelden brengen wij in onze dienstverlening voor u bij elkaar. Uit een voorraad organiseren wij zowel een consumentenorder met 1 product als een grote retail met meerdere orderregels en items. Ook kunnen wij voldoen aan specifieke eisen voor verzending (o.a. multicolli- en pallet-zending, speciale leveringsinformatie of bijzondere verpakkingseisen).

B2B verzending

Bij Make or Buy merken we dat B2B verzending voor complexe problemen kan zorgen. Vragen uw klanten een zending op een specifiek tijdstip? Dan organiseren wij een leverslot levering. Moet de zending voorzien worden van klantspecifieke informatie, dan is dat mogelijk. Spoedlevering of directe koerierslevering? We hebben de partners en de kennis om dit naar uw wensen in te vullen.

Maatwerk voor uw B2B klanten

Doordat B2B logistiek voor complexe problemen kan zorgen lopen onze klanten geregeld tegen vraagstukken aan die maatwerk vergen. Heeft uw retail klant een marketing actie en moeten uw producten worden gebundeld, voorzien worden van een nieuwe EAN code of opnieuw worden verpakt dan kunnen we dit in-huis verzorgen.

B2B Logistiek uitbesteden

Zoals beschreven zijn wij bij Make or Buy gespecialiseerd in de logistiek voor zowel B2B als B2C. Daarnaast zijn we in staat om complexe problemen met betrekking tot het gehele logistieke proces uit handen te nemen. Lees hier meer over het uitbesteden van logistiek bij Make or Buy.