Al jaren vertellen startende webwinkels of ondernemers die voor het eerst nadenken over het uitbesteden van hun logistiek mij dat het ingewikkeld is. Hoewel de kosten van uitbesteden voor het grootste deel variabel zijn is het toch een grote hap uit je omzet als je het niet meer zelf doet. Maar zelf tot laat je orders inpakken en verzenden was je doel niet toen je e-commerce ondernemer werd. Met deze feedback hebben we dit Fulfilment as a Service concept ontwikkeld. Moeilijke term dus noemen wij het Bringle. Meld je aan, kies je abonnement, waardeer je logistieke tegoed op en we kunnen aan de slag. Je hebt altijd inzicht in je orders en de kosten en je verstuurd via grote vervoerders als DHL en DPD. Je kunt het gratis uitproberen. Makkelijk toch?

Bringle is nieuw, maar de mensen achter Bringle gaan al wat langer mee in de fulfilment dienstverlening. Bringle is onderdeel van de Make or Buy Groep BV. Make or Buy is sinds 2008 specialist in e-commercelogistiek.

We hebben onze jarenlange ervaring ingezet voor de ontwikkeling van Bringle, in samenwerking met klanten, de beste IT’ers en met onze logistieke partners. Met Bringle willen we het uitbesteden van je webshoplogistiek makkelijk en bereikbaar maken zodat je als e-commerce-ondernemer weer de tijd hebt voor de zaken die je echt belangrijk vindt.