Babyandmore.eu is het complete online baby- en kinderwarenhuis: van babybenodigdheden tot tienerkamer.

Babyandmore is in 2005 begonnen onder de naam Baby & More met het demonstreren en verkopen van babybenodigdheden bij mensen thuis. Al snel was er ook behoefte aan een webshop. Deze webshop bleef maar groeien en is nu een begrip in Nederland. Babyandmore is in 2007 volledig gestopt met thuisparty-activiteiten en richt zich 100% op de webshop. Babyandmore heeft verder geen nevenactiviteiten en kan zich daarom volledig professioneel inzetten. Wij begonnen in 2007 bestellingen te verzenden vanuit een eigen magazijn en in 2011 openden we een showroom in Nieuwkuijk, die alleen op vrijdag en zaterdag open was. 2 jaar later hebben we beide lokaties samengevoegd waardoor alles onder een dak zat. De showroom werd een winkel die zes dagen in de week open was.

In maart 2017 is het tijd voor een nieuwe focus. We hebben besloten om de winkel te sluiten, magazijn te verhuizen en online verder te gaan als specialist in babyproducten.

Een grote stap voor ons als ondernemers, maar in Make or Buy vonden we een goede partner om deze belangrijke stap voor ons bedrijf samen vorm te geven.

‘Ons assortiment is zeer divers en productkennis is nodig om de fulfilment naar onze klanten goed in te vullen. Bij Make or Buy werken betrokken medewerkers, die zelf ook actief meedenken om processen te verbeteren en wij die mensen daarom als echte collega’s beschouwen. We hebben zelfs een foto van het personeel op onze webshop gezet’.

Carolien Schipper en Micha Paashuis – eigenaren Babyandmore